Известие

Collapse
No announcement yet.

Обява за 159 1.9 бензин и дизел в София

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от DJraceman Покажи съобщение
    Веднъж месечно си дискутираме темата за разхода!!!

А пък моята не харчи въобще даже връща, под левия ауспух всеки ден намирам 5 лева а под десния 2.
    ВЪХ мислех, че само на мен ми се случва!
    sigpic
    днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
      Ама вие не спирате да сравнявате кон с магаре Я погледни в кой раздел се намираш и ми кажи твоята 12 клапанова 10+ годишна кола какво общо има със 159? единственната прилика според мен е герба на алфа
      Ми приблизително еднакви килограми, еднакъв обем? 159-ки има и 7-годишни. Не е като да нямат общо?

А за коня и магарето не мога да се сдържа да не споделя един виц: наредили се няколко коня на чертата да се надбягват. До тях - тъкър-тъкър- се наредило и едно магаре. Конете почнали да го ебават: абе ти, с дългите уши, къде си тръгнал да се надбягваш с нас? И магарето вика - а, ама вие за надбягване ли сте се наредили, аз мислех, че ще си ги мерим!
      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Че разхода не е малък,това е ясно...Но мен ме учудва много факта,че между 1.9 и 2.4 е сравнително малка разликата.

Мурджев,твоята на колко време прави регенерация?
        Mercedes ML 63 AMG 07'
        159 TI 2.4JTDm SW 09'
        156 2.0 20V Turbo
        VW Phaeton 3.0 TDI 09'
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от V_A_N_K_A_T_A Покажи съобщение

Мурджев,твоята на колко време прави регенерация?
          Той няма какво да регенерира нали го махна - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=45793
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
            Той няма какво да регенерира нали го махна - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=45793
            Така де,нали за това се бъзика Ванката.
            Alfa romeo GTVex
            Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
            Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
            Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Аз говоря по принцип,мене ме манете,аз незнам отдавна кво е туй регенерация,благодарение на Бобо

---------- Post added at 12:19 ---------- Previous post was at 12:18 ----------

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
              Ми приблизително еднакви килограми, еднакъв обем? 159-ки има и 7-годишни. Не е като да нямат общо?

А за коня и магарето не мога да се сдържа да не споделя един виц: наредили се няколко коня на чертата да се надбягват. До тях - тъкър-тъкър- се наредило и едно магаре. Конете почнали да го ебават: абе ти, с дългите уши, къде си тръгнал да се надбягваш с нас? И магарето вика - а, ама вие за надбягване ли сте се наредили, аз мислех, че ще си ги мерим!
              Коле по принцип е хубаво да збнаеш,че Мжета е по лаком от Унижета,все пак прави 5 впръсквания на такт а унижета 2
              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение

Коле по принцип е хубаво да збнаеш,че Мжета е по лаком от Унижета,все пак прави 5 впръсквания на такт а унижета 2
                Точно че заради това нещо трябва да е по икономичен!
                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

абе пичове има ли някой с 1.8 ТБИ в форума че ми интересно как върви
                  sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
                  Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                  Ramstein - Benzin
                  https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
                    абе пичове има ли някой с 1.8 ТБИ в форума че ми интересно как върви
                    Има ама е скрита за зимата
                    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Що бе зимата не върват ли . Да не стане като с марката форд .
                      sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
                      Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                      Ramstein - Benzin
                      https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Е, що?! Щото е Алфа...
                        sigpic

Comment

Щото е чисто нова и е прибрана за зимния сезон иначе е на колегата DJraceman
                          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Аз като знам през какво трябваше да мина със 156 на високо окачване и гуми по уличката пред блока, 159 ТИ (каквато ако не греша беше) ще е снегорин направо.
                            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение

Нямат нищо общо стига глупости

ПП: За вица ще ти кажа че в темата се надбягват а ти го извади и тупна на масата да си ги мерите
                              0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                              sigpic
                              Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                              Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                                Аз като знам през какво трябваше да мина със 156 на високо окачване и гуми по уличката пред блока, 159 ТИ (каквато ако не греша беше) ще е снегорин направо.
                                Ti във това време определено си е за гаража,моята също съм я заземил вече също във гаража.
                                Alfa romeo GTVex
                                Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                                Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                                Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Working...
                                X