Първоначално публикувано от DJraceman
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Обява за 159 1.9 бензин и дизел в София
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщениеАма вие не спирате да сравнявате кон с магареЯ погледни в кой раздел се намираш и ми кажи твоята 12 клапанова 10+ годишна кола какво общо има със 159? единственната прилика според мен е герба на алфа
А за коня и магарето не мога да се сдържа да не споделя един виц: наредили се няколко коня на чертата да се надбягват. До тях - тъкър-тъкър- се наредило и едно магаре. Конете почнали да го ебават: абе ти, с дългите уши, къде си тръгнал да се надбягваш с нас? И магарето вика - а, ама вие за надбягване ли сте се наредили, аз мислех, че ще си ги мерим!Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от V_A_N_K_A_T_A Покажи съобщение
Мурджев,твоята на колко време прави регенерация?нали го махна - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=45793
156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
Аз говоря по принцип,мене ме манете,аз незнам отдавна кво е туй регенерация,благодарение на Бобо
---------- Post added at 12:19 ---------- Previous post was at 12:18 ----------
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеМи приблизително еднакви килограми, еднакъв обем? 159-ки има и 7-годишни. Не е като да нямат общо?
А за коня и магарето не мога да се сдържа да не споделя един виц: наредили се няколко коня на чертата да се надбягват. До тях - тъкър-тъкър- се наредило и едно магаре. Конете почнали да го ебават: абе ти, с дългите уши, къде си тръгнал да се надбягваш с нас? И магарето вика - а, ама вие за надбягване ли сте се наредили, аз мислех, че ще си ги мерим!Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
Коле по принцип е хубаво да збнаеш,че Мжета е по лаком от Унижета,все пак прави 5 впръсквания на такт а унижета 2156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
абе пичове има ли някой с 1.8 ТБИ в форума че ми интересно как вървиsigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment
-
Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщениеабе пичове има ли някой с 1.8 ТБИ в форума че ми интересно как върви156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Що бе зимата не върват ли . Да не стане като с марката форд .sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment
-
Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщениеЩо бе зимата не върват ли . Да не стане като с марката форд .иначе е на колегата DJraceman
156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщениеЩо бе зимата не върват ли . Да не стане като с марката форд .Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеМи приблизително еднакви килограми, еднакъв обем? 159-ки има и 7-годишни. Не е като да нямат общо?
А за коня и магарето не мога да се сдържа да не споделя един виц: наредили се няколко коня на чертата да се надбягват. До тях - тъкър-тъкър- се наредило и едно магаре. Конете почнали да го ебават: абе ти, с дългите уши, къде си тръгнал да се надбягваш с нас? И магарето вика - а, ама вие за надбягване ли сте се наредили, аз мислех, че ще си ги мерим!
ПП: За вица ще ти кажа че в темата се надбягват а ти го извади и тупна на масата да си ги мерите0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеАз като знам през какво трябваше да мина със 156 на високо окачване и гуми по уличката пред блока, 159 ТИ (каквато ако не греша беше) ще е снегорин направо.Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
Comment